Per september zijn we op zoek naar een gedreven stagiair(e) met een passie voor de snellere stijlen in elektronische muziek en affiniteit met marketing.

GPF Recordz
GPF Recordz houd zich dagelijks bezig met op uitbrengen van innovatieve, snelle muziek. Voor iedere release worden en samen met artiesten creatieve marketing plannen opgesteld en uitgevoerd. GPF Recordz is onderdeel van het moeder bedrijf Limitless Agency, dat ook labels als Theracords en Theracords Labs beheerd.

Stage functie
We zijn op zoek naar een gedreven iemand die met volle passie zijn/haar als ondersteunende factor van onze Music- en Label Marketing wil werken. Je komt in een dynamisch team te werken waar een eigen inbreng enorm gewaardeerd en gerespecteerd wordt. Met de volgende werkzaamheden zul je het komende half jaar druk bezig zijn:

En daarbij ziet geen enkele dag in muziekwereld er hetzelfde uit. Iedere dag is weer een verrassing. Vooral op kantoor bij GPF Recordz! Als je van afwisseling, uitdagingen en lol in je werk en leven houdt, is dit een perfecte stage voor jou!

Je profiel

Additionele info

Zie jij deze stage vacature helemaal zitten? Of heb je verdiepende vragen? Mail je CV en motivatie naar bram@gpfrecordz.com en dan nemen we snel contact met je op!